Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Τριήμερη αγορά βασικών προϊόντων σε τιμές κόστους στην Καλαμαριά......

 

Τριήμερη αγορά βασικών προϊόντων σε τιμές κόστους στην Καλαμαριά
Μια διαφορετική εκδήλωση με τίτλο «Οι γιορτές τελείωσαν η αγάπη περίσσεψε» ξεκινάει στην Καλαμαριά τη Δευτέρα 14 και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013, στην πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού (πλατεία Δημαρχείου).

Πρόκειται για ένα τριήμερο παζάρι που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης & Δημόσιας Υγείας σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Καλαμαριάς.

Από κοινού έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα αγάπης και συμπαράστασης προς τους πολίτες που βιώνουν πιο έντονα τις συνέπειες της ύφεσης, δίνοντάς τους την ευκαιρία να προμηθευτούν ποικίλα ποιοτικά αγαθά σε τιμές κόστους. Στόχος αυτής της εκδήλωσης είναι κύρια να προμηθευτούν οι ευπαθείς ομάδες αλλά και γενικότερα οι κάτοικοι της Καλαμαριάς και της Θεσσαλονίκης σε αυτή τη δύσκολη οικονομικά συγκυρία και μετά τα έξοδα των γιορτών, προϊόντα (όπως λάδι, αλεύρι, όσπρια, ρύζι, μακαρόνια, μέλι, φρούτα, λαχανικά και βότανα) σε τιμές αλληλεγγύης, και παράλληλα να ενισχυθεί η Τοπική Αγορά και το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας.

Τα προϊόντα που θα τοποθετηθούν σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, θα διατίθενται από τη Δευτέρα 14, Τρίτη 15 και Τετάρτη 16 Ιανουαρίου και ώρες από τις 4 το απόγευμα μέχρι και τις 8 το βράδυ, στην πλατεία του Δημαρχείου, με την επισήμανση ότι το παρκινγκ Δημαρχείου θα διατίθεται ελεύθερα για 20 λεπτά στους καταναλωτές, προκειμένου αυτοί να διευκολύνονται στην αγορά και τη φόρτωση των προϊόντων τους.

Δείτε τον κατάλογο.

Πηγή: http://cityportal.gr/articles_det1.asp?article_id=44343

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου