
πάντα ήθελα να μάθω πως γίνεται αυτή η όμορφη διακόσμηση στις τούρτες, και όχι μόνο.....αυτή είναι η βασική συνταγή για να δημιουργήσετε πάστα ζάχαρης και να διακοσμήσετε με φαντασία τα γλυκά σας, το είδα στις συνταγές της Αννας Μαρίας Μπαρού..... | ||
Υλικά:
Μουλιάζουμε τα φύλλα ζελατίνης σε ενα μπωλ με κρύο νερό. Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το νερό και το αφήνουμε να κρυώσει. Μόλις είναι χλιαρό, το απομακρύνουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε σιγά σιγά ένα ένα τα φύλλα ζελατίνης και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσουν. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τη γλυκόζη και ανακατεύουμε καλά. Βάζουμε το μείγμα μας στο μίξερ (χρησιμοποιούμε τον αναδευτήρα για ζύμη) και προσθέτουμε σιγά σιγά την άχνη μέχρι να γίνει μια ζύμη. Οδηγία:
Μόλις η ζύμη είναι έτοιμη, μπορούμε να της προσθέσουμε ότι χρώμα ζαχαροπλαστικής θέλουμε. Για να πετύχουμε pastel χρώματα, πρώτα βάζουμε χρώμα σε μια μικρή ποσότητα ζύμης. Στη συνέχεια, πέρνουμε ένα τμήμα της ζύμης αυτής και την προσθέτουμε σιγά σιγά στο άσπρο μείγμα μας στο μιξερ. Προσθέτουμε σταδιακά μέχρι να πετύχουμε την απόχρωση που θέλουμε
και για να την εφαρμόσετε άμεσα μια συνταγή ...
|
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου