Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2013

Τρία λάθη που κάνουμε το πρωϊ και μπλοκάρουν τον μεταβολισμό.....

Γιατί κατά τη διάρκεια των ημερών που τρώμε πρωινό πεινάμε περισσότερο;

Συνήθως, ο ρυθμός που μεταβολίζει ο οργανισμός μας τις τροφές επηρεάζεται από ποικίλους παράγοντες όπως η ηλικία, το βάρος και οι ορμόνες.

Ωστόσο, μπορείτε με μερικά εύκολα τρικ να ξυπνήσετε το μεταβολισμό σας. Μάθετε, λοιπόν, ποια είναι τα τρία συνηθέστερα λάθη που κάνουμε το πρωί, ώστε να τα αποφεύγετε.

- Παραλείπουμε το πρωινό: Έρευνες έχουν αποδείξει πως όσοι τρώνε το πρωί ένα πλούσιο γεύμα σε ενέργεια και βιταμίνες, έχουν καλύτερη αποδοτικότητα μέσα στη μέρα και διατηρούν σε φόρμα τη σιλουέτα τους, μετριάζοντας τις λιγούρες.

- Δεν καταναλώνουμε πρωτεΐνη: Η πρωτεΐνη είναι απαραίτητη για να γεμίσουμε ενέργεια τον οργανισμό μας. Εντάξτε λοιπόν πρωτεϊνικές τροφές στο πρωινό σας γεύμα, όπως είναι τα αβγά και το γιαούρτι.

- Δεν γυμναζόμαστε: Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε τη μέρα σας με ευεξία είναι η γυμναστική. Μάλιστα, έχει αποδειχθεί πως η πρωινή άσκηση είναι και η πιο αποδοτική όσον αφορά το κάψιμο των θερμίδων και την απώλεια βάρους.

Πηγή:http://gr.news.yahoo.com/%CF%84%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CE%BB%CE%AC%CE%B8%CE%B7-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%89%CE%AF-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CF%80%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%AC%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C-072242087.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου