| ||||||
Πως το φτιάχνεις: Χτυπάμε όλα τα υλικά στο μίξερ μέχρι να γίνουν σκόνη και στο τέλος προσθέτουμε τα ασπράδια. Ψήνουμε στους 160 βαθμούς για 20 - 25 λεπτά, σύμφωνα με το www.oisyntagesmoy.gr Mικρά μυστικά: Αφήστε στο ταψί λίγη ώρα πριν τους βάλετε στο φούρνο για να κάτσουν και να κάνουν ωραίο σχήμα ΥΛΙΚΑ
|
Πέμπτη 11 Απριλίου 2013
Φτιάξτε τους πιο νόστιμους παλαιομοδίτικους εργολάβους!
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου