Πέμπτη, 11 Απριλίου 2013

Φτιάξτε τους πιο νόστιμους παλαιομοδίτικους εργολάβους!

 

          
 
Πως το φτιάχνεις:

Χτυπάμε όλα τα υλικά στο μίξερ μέχρι να γίνουν σκόνη και στο τέλος προσθέτουμε τα ασπράδια. Ψήνουμε στους 160 βαθμούς για 20 - 25 λεπτά, σύμφωνα με το www.oisyntagesmoy.gr

Mικρά μυστικά:

Αφήστε στο ταψί λίγη ώρα πριν τους βάλετε στο φούρνο για να κάτσουν και να κάνουν ωραίο σχήμα


ΥΛΙΚΑ
  • 250 γραμμάρια Ζάχαρη κρυσταλλική
  • 250 γραμμάρια αμύγδαλα
  • 3 Ασπράδια
  • μιά πρέζα αλάτι
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου